Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli Onesta muovisen version

Manu Pitkänen

HTC esitteli Onesta muovisen version
HTC on esitellyt One (M8) -lippulaivalleen muovisella rungolla varustetun sisaren, One (E8):n. Muovisessa Onessa kuorten sisällä olevan tekniikka on pysynyt monilta osin samana kuin M8:ssa, mutta muutamia erojakin löytyy.

Metallisessa M8:ssa ja muovisessa E8:ssa on samat viiden tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri ja kahden gigatavun keskusmuisti. Tallennustilaa E8.ssa on 16 gigatavua, mutta sitä voi M8:n tavoin laajentaa muistikorttipaikan avulla. Rungon materiaalin lisäksi suurin E8 poikkeaa sisarestaan kameran osalta. Siinä missä M8:ssa luotettiin neljän megapikselin UltraPixel-kameraan, käytetään uutukaisessa One mini 2:stakin tuttua 13 megapikselin kennoa. Syvyyskameraa E8:ssa ei ole.

One (E8) tulee saataville erilaisissa väreissä valikoiduilla markkinoilla kesäkuusta alkaen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja