Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG murskaa Samsungin kotimaassaan

Matti Vähäkainu

LG murskaa Samsungin kotimaassaan
Korealaislähteet kertovat, että ainakaan kotimaassaan Samsung ei ole tällä hetkellä niin ylivoimainen kuin maailman matkapuhelinmarkkinat kertovat. Etelä-Korean ETnews kertoo, että omassa maassaan ylivoimainen on pikemminkin LG, joka päihittää huippupuhelinten kilvassa helposti Samsungin.

GSMArenan käännöksen mukaan LG:n uutta G3-lippulaivaa myydään 25 000 - 30 000 kappaleen viikkotahdilla, joka on yli 3 kertaa enemmän kuin Samsungin Galaxy S5:a julkaisun jälkeen. Galaxy S5:n myyntitahti oli noin 7000-8000 kappaletta viikossa. LG:n edellinenkin lippulaivamalli G2 oli suosiossa, mutta senkin myyntitahti oli kaksi kertaa nykyistä lippulaivaa heikompi.
ETnews kertoo, että LG päihittää kilpailijansa huolimatta selkeästi pienemmistä panostuksista markkinointiin kuin vaikkapa Apple tai Samsung. LG:llä on kuitenkin kotimaansa ulkopuolella paljon kurottavaa. Yhtiö ei ole välttämättä länsimaissa yhtä tuttu puhelinvalmistajana kuin kotimaassaan.

LG:llä on puolellaan ainakin uutta tekniikkaa. LG G3 on ensimmäinen suurempi valmistaja, joka on esitellyt QHD-näytöllä varustetun lippulaivamallin. Muutenkin laitteen tekniikka on edistyksellistä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja