Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli superohuen 5,3-tuumaisen älyluurin

Matti Vähäkainu

Sony esitteli superohuen 5,3-tuumaisen älyluurin
Sony on tänään esitellyt uutta Xperia-mallia, joka on yhtiön mukaan maailman ohuin 5,3 tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhelin, kertoo PhoneArena. Kovin mairittelevaltahan titteli ei kuulosta, kun siihen on lisätty kokorajoite, mutta varsin ohut se kuitenkin on.

Xperia T3:lla on paksuutta vain 7 millimetriä, joten se on ehdottomasti ohuimmista älypuhelimista. Esimerkiksi iPhone 5s on 7,6 milliä ja Galaxy S5 8,1 milliä paksu. Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan huipputason laite, vaan pikemminkin keskihintaluokan älypuhelin.
Näytön resoluution T3:ssa on 1280x720, joten pikselitiheys ei yllä kuin 277 pikseliin tuumalta. Sisuksissa hyrrää 1,4 gigahertsin neliytiminen Snapdragon 400, jonka kaverina on gigatavu RAM-muistia. Tallennustilaa on 8 gigatavua ja se on jatkettavissa microSD-muistikortilla.

Xperia T3:n kamera on Sonyn omalla 8 megapikselin Exmor-sensorilla ja sitä avustaa etupuolella 1,1 megapikselin selfie-kamera. Akulla on kokoa 2500 milliampeerituntia, jonka pitäisi vauhdittaa laitetta hyvin ottaen huomioon virtapihit komponentit.

Hinnasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta se asettunee lienee jonnekin 300-400 euron tietämiin, kun laite saapuu myyntiin ensi kuussa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja