Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple palkitsi vuoden 2014 parhaiten suunnitellut sovellukset ja pelit

Matti Vähäkainu

Apple palkitsi vuoden 2014 parhaiten suunnitellut sovellukset ja pelit
Apple on tämän viikon ajan kestävässä WWDC-kehittäjäkonferenssissa palkinnut vuoden parhaita sovelluksia. Apple Design Awardsissa valittiin 12 sovellusta tai peliä, jotka on suunniteltu erityisen hyvin.

Kahdessatoista sovelluksessa oli mukana sekä pelejä että muita sovelluksia, ja mahtuipa mukaan kaksi Macille suunniteltuakin sovellusta. Mac-sovellukset olivat 25 dollarin Cinemagraph Pro sekä kympin hintainen Day One -päiväkirjasovellus.

Loput 10 sovellusta löytyvät iOS:lle ja niihin kuuluivat muun muassa pelit Monument Valley ja Device 6, uutissovellus Yahoo News Digest, astronomiasovellus Sky Guide: View Stars Night or Day ja kuvasovellus PanoPerfect. Mukana oli sekä ilmaisia että maksullisia sovelluksia.

Kilpailun voittajat saavat erityistä näkyvyyttä sovelluskaupassa. Kaikki voittajat löydät täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja