Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio vaikuttaa palaavan menestyskaavan pariin uudella Angry Birds Stella -pelillään

Juha Tuppi

Rovio vaikuttaa palaavan menestyskaavan pariin uudella Angry Birds Stella -pelillään
Syksyllä julkaistava Angry Birds Stella tuo uutta verta tuttuihin Angry Birds -peleihin.

Rovio esitteli tänään blogikirjoituksessaan tulevan Angry Birds Stella -pelin esiintyjäkaartin. Nimikkosankarin Stellan lisäksi pelissä tullaan näkemään hänen viisi ystäväänsä, Poppy, Willow, Dahlia, Luca ja Gale. Peli sijoittuu Angry Birds -universumissa ennennäkemättömälle Kultaiselle Saarelle. Muun muassa Twitterissä julkaistussa kuvassa nähdään tutut vihreät possut huterissa puolustusrakennelmissaan sekä Stellan vauhtiin sinkoava ritsa, joten uusi peli tullee noudattamaan läpimurron tehneen alkuperäisen Angry Birds -pelin perusmekaniikkaa.Stella ja hänen ystävänsä tuovat kaikki peliin omat erityiset ominaisuutensa, mutta taistelujen voittamiseksi pelaajan on osattava hyödyntää lintujen voimia yhdessä. Angry Birds Stella lupaakin uutta haastetta jopa kokeneille Angry Birds -pelaajille.


Syksyllä julkaistavan pelin lisäksi marraskuussa on luvassa kolmetoista uutta Stellan ja kumppaneiden seikkailuista kertovaa kuuden minuutin animaatiojaksoa, Hasbron Angry Birds Stella Telepods -figuureja, kirjasarja sekä paljon muuta peliin liittyvää oheistuotetta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja