Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastiko Motorola vahingossa Moto X+1 -älypuhelimen näytön resoluution?

Juha Tuppi

Paljastiko Motorola vahingossa Moto X+1 -älypuhelimen näytön resoluution?
Motorolan tulevasta Moto X -älypuhelimen seuraajasta Moto X+1:stä ei liiemmin ole paljastettu tietoja, mutta tuorein vuoto, mikäli se pitää paikkansa, saattoikin olla tahaton.

Moto G:n käyttäjät ovat valittaneet näytön ylälaitaan näkyville jäävän teleoperaattorin logon vievän tilaa tärkeämmiltä ilmoituksilta. Katkaistakseen siivet netissä kiertäneeltä huhulta, jonka mukaan Motorola ei aikoisi tehdä asialle mitään, puhelinvalmistajan tuotteista vastaava Punit Soni julkaisi Google+:n kautta kuvakaappauksen, jossa näkyi Android-käyttöjärjestelmän tuoreimman 4.4.3 -version myötä tuleva asetus, jolla palveluntarjoajan logon voi saada piiloon.

Kuten kuvitella saattaa, paljastus oli kovasti Moto G -käyttäjien mieleen, mutta sitten eräs tarkkasilmäinen henkilö huomasi kuvakaappauksen olevan peräisin laitteesta, joka näyttö on resoluutioltaan 1 080 x 1 920 pikseliä. Koska Motorolalla ei tällä hetkellä ole julkaistuna yhtään älypuhelinta joiden näyttö yltäisi 1080p-resoluutioon, kyseessä voisi siis olla tulevalla Moto X+1:lla otettu kuvakaappaus. Soni ei ryhtynyt kommentoimaan spekulaatioita, muttei kieltänytkään asiaa.Asiasta raportoineen Phone Arenan mukaan nettihuhut kertovat Moto X+1:n tarjoavan 5,2 tuuman näyttöä, joten 1 080 x 1 920 pikselin resoluutio tarkoittaisi 423 pikselin tiheyttä tuumaa kohden. Vaikka tarkkuus ei tavoitakaan tämän hetken huippulaitteiden QHD-näyttöjä, se kielii Moto X+1:n olevan perustellusti ehdolla Motorolan tulevaksi lippulaivaälypuhelimeksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.