Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee huippuluurinsa ykkösominaisuudet videoilla

Matti Vähäkainu

LG esittelee huippuluurinsa ykkösominaisuudet videoilla
LG on julkaissut YouTubessa joukon videoita, joilla se esittelee hiljattain julkistetun G3-huippumallin ominaisuuksia. Mukaan on otettu luonnollisesti LG:n omia ominaisuuksia, joita ei sellaisenaan muissa puhelimissa nähdä.

Noin minuutin mittaisilla videoilla näytetään muistutusassistentti Smart Noticea, näytön kahteen osaan jakavaa Dual Window'ta, nopeampaa kirjoitusta tarjoava Smart Keyboard, privaattisisällön piilossa pitävää Guest Modea, koputuslukitusta Knock Coden tyyliin sekä QuickCircle näkymää, jonka saa käyttöön erillisellä lisäsuojalla.
LG:n G3:lla on tietysti valttikorttina myös muutakin kuin mainitut softaominaisuudet. Laitteessa on muun muassa ensimmäisenä isona matkapuhelinvalmistajana QHD-resoluution näyttö ja uusissa testeissä sen akku on kestänyt huimasta tekniikasta riippumatta kilpailijoita pidempään.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja