>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung haastaa iPadit uudella Tab S -mallistolla

Manu Pitkänen

Samsung haastaa iPadit uudella Tab S -mallistolla
Samsung julkisti viime yönä New Yorkissa jo aiemmin varsin täydeltä vaikuttaneeseen tablet-mallistoonsa uuden kategorian, Galaxy Tab S:n. Tilaisuudessa esitellyt Tab S -tabletit ovat kooltaan 8,4 ja 10,5 tuumaa. Molemmissa laitteissa käytetään 2560x1600 pikselin super AMOLED -näyttöjä. Samsungin puhelimissa AMOLED-näytöt ovat täysin tuttuja ilmestyksiä, mutta tableteissa niitä ei ole kovin usein käytetty.

Android KitKatiin perustuvien tablettien erikoisuuksiin kuuluu näytön lisäksi kevyt ja ohut rakenne. Tab S:t ovat vain 6,6 millimetriä paksuja, eli ne ovat millimetrin ohuempia kuin markkinajohtaja Applen iPad Air ja iPad mini (7,5 mm). Lisäksi ne painavat, kenties muovisten kuorien ansiosta, hieman vähemmän kuin kilpailijansa: 8,4-tuumaisen mallin (Wi-Fi) paino on 294 grammaa ja 10,5-tuumaisen mallin paino on 465 grammaa (iPad mini: 331 g; iPad Air: 469 g).Molemmissa Tab S -tableteissa käytetään myös sormenjälkilukijaa, kahdeksan megapikselin kameraa (LED), Qualcomm Snapdragon 800 -järjestelmäpiiriä ja kolme gigatavua keskusmuistia. Akkujen koot ovat 4900 ja 7900 milliampeerituntia.

Heinäkuun 4. päivänä myyntiin tulevien tablettien ilmoitetut suositushinnat ovat Galaxy Tab S 10.5 4G: 649 euroa (Wi-Fi: 529 euroa) ja Galaxy Tab S 8.4 4G: 529 euroa (Wi-Fi: 419 euroa).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.