Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bitcoin-lompakot tekevät paluuta App Storeen

Manu Pitkänen

Bitcoin-lompakot tekevät paluuta App Storeen
Apple ei ole ollut järin hyvässä huudossa bitcoin-yhteisön keskuudessa, koska App Storen politiikka virtuaalivaluuttaohjelmia kohtaan on ollut erittäin konservatiivinen ja paikoin epäjohdonmukainen. WWDC:n yhteydessä yhtiö kuitenkin selvensi sovelluskauppansa linjausta ja antoi siunauksen tiettyjen virtuaalivaluuttasovellusten jakelulle App Storessa.

Coin Pocket on ensimmäinen bitcoin-siirtoja tukeva sovellus, joka hyväksyttiin App Storeen ehtomuutoksen jälkeen. Erillisen sovelluksen lisäksi avoimen lähdekoodin hankkeena kehitetty Coin Pocket toimii selaimissa.

Isompi poru Applen politiikasta nousi helmikuussa, jolloin yhtiö poisti Blockchainin bitcoin-lompakon App Storesta. Apple oli jo kerran poistanut ohjelman sovelluskaupasta, mutta hyväksyi sen myöhemmin uudelleen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja