Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung on keskustellut Applen Sirin taustalla olevan tekniikan ostamisesta

Manu Pitkänen

Samsung on keskustellut Applen Sirin taustalla olevan tekniikan ostamisesta
Puhetunnistusteknologiaa kehittävä Nuance on keskustellut yhtiön myymisestä tiettyjen ostajaehdokkaiden kanssa, joihin kuuluu Wall Street Journalin mukaan pääomasijoitusyhtiöitä ja Samsung.

Wall Street Journalin lähteet eivät kertoneet tarkalleen koska keskusteluja on käyty ja ovatko ne edelleen käynnissä. Nuancen suurin omistaja on Carl Icahnin omistama yritys. Icahn on saattanut pakottaa yhtiötä etsimään itselleen ostajaa.

Nuancen kehittämä teknologia toimii lukuisten puhetunnistussovellusten taustalla. Esimerkiksi Samsungin puhelimet, älytelevisiot ja tulevaisuudessa myös puettavat laitteet hyödyntävät Nuancen teknologiaa. Myös Applen Siri perustuu Nuancen toimittamaan puheentunnistukseen, mutta IT-jätti on ilmeisesti rakentamassa omaa puheentunnistustekniikkaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.