Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazonilta odotetaan illalla kolmiulotteisuuteen ja eleisiin luottavaa älyluuria

Matti Vähäkainu

Amazonilta odotetaan illalla kolmiulotteisuuteen ja eleisiin luottavaa älyluuria
Amazon pitää tänään julkistustilaisuuden, jossa se tulee esittelemään erittäin todennäköisesti ensimmäisen älypuhelimensa. Uusimmat tiedot laitteesta kertovat, että sen saa vain AT&T:n asiakkaat, kertoo The Wall Street Journal.

Kuten ensimmäisen iPhonen kanssa Apple, nyt Amazon on päättänyt lyöttäytyä yhteen AT&T:n kanssa, joka tuo Amazonin esikoisen yksinoikeudella markkinoille. Tällä puolen Atlanttia laitetta ei ainakaan hetkeen siis nähdä – Suomessa tuskin virallisesti koskaan.

Huhut kertovat, että Amazonin puhelin luottaisi eleohjaukseen perinteisen kosketuksen lisäksi. Laitteesta löytyy myös 3D-näyttö, joka ei luonnollisesti tarvitse laseja toimiakseen. Tekniikka on kehittynyt varmasti sitten HTC EVO 3D:n. Puhelimesta löytyy lisäksi sensoreita muun muassa käyttäjän silmän liikkeiden seuraamiseen.Puhelimen käyttöjärjestelmä on Androidista muunneltu Fire OS, jonka sovelluskauppana toimii Amazinin oma sovelluskauppa, joten kaikki Google Playn tarjonta ei ole mukana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.