Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi keksintö tekee kosketusnäytön koskettamisesta tarpeetonta

Manu Pitkänen

Uusi keksintö tekee kosketusnäytön koskettamisesta tarpeetonta
Sillä aikaa kun Redux Labs kehittää matalataajuuksisiin ääniaaltoihin perustuvaa haptista kosketusnäyttöä, yrittää Knowles tehdä kosketusnäytön koskettamisesta tarpeetonta ultraäänialueella toimivan MEMS-mikrofonin avulla.

Knowlesin kehittämien ultraäänimikrofonien avulla on mahdollista kuulostella missä kohtaa puhelimen tai tabletin käyttäjän sormi on, jolloin tiettyjä toimintoja voidaan suorittaa vaikkei sormi koskettaisi lainkaan näyttöä. Sony on käyttänyt matkapuhelimissaan vastaavantyyppistä leijukosketusta ja huhujen mukaan Microsoft olisi tuomassa myöhemmin tänä vuonna 3D-kosketusta tukeva älypuhelimen.

MEMS-mikrofoneja voidaan käyttää muuhunkin kuin sormen liikkeiden seuraamiseen. Piirien avulla voidaan lisätä stylus-kynien tarkkuutta ja niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi valokuvien siirtoon laitteesta toiseen.Mikrofonien massatuotanto alkaa heinä-syyskuun aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja