Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla etsii testaajia Sailfishiin perustuvalle Android-launcherille

Sami Koivunen

Jolla etsii testaajia Sailfishiin perustuvalle Android-launcherille
Jollan "Jolla Launcher" -sovellus aloittaa Alpha-testauksen ensi viikolla. Jolla etsii nyt vapaaehtoisia Android-laitteiden omistajia testaamaan yhtiön ensimmäistä launcher-sovellusta.

Alpha-testaus on suunnattu pääasiassa Nexus 4- ja Nexus 5-älypuhelinten omistajille. Alpha-version pitäisi toimia myös usealla muulla vähintään Android 4.3 -käyttöjärjestelmän sisältävällä älypuhelimella, joten aivan ehdoton Nexus-vaatimus ei ole.

Käytännössä Jolla pyytää halukkaita ilmoittamaan halukkuudestaan sähköpostin kautta, jonka jälkeen Jolla antaa launcher-sovelluksen Google Play -linkin ja jatko-ohjeet. Jolla pyytää myös antamaan palautetta sovelluksesta ja lupaa testivaiheen jälkeen julkaista launcher-sovelluksen laajemmalle yleisölle.

Tarkemmat ohjeet testaukseen osallistumisesta löytyvät Jollan sivuilta. Kiinnostuneiden tulisi lähettää Jollalle sähköpostia viimeistään 27. päivä tätä kuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja