Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG paljasti lisää G3-huippumallin julkaisusta, tästä viikosta lähtien laajemmin saataville

Matti Vähäkainu

LG paljasti lisää G3-huippumallin julkaisusta, tästä viikosta lähtien laajemmin saataville
Etelä-Koreassa kuun alussa markkinoille saapunut LG G3 on pian valmis laajempaan julkaisuun. Laitteen maailmanlaajuinen julkaisu aloitetaan 27. päivä kuluvaa kuuta eli tänä perjantaina ja se jatkuu ensi kuukaudelle.

Ensimmäiset maat (Etelä-Korean lisäksi), jotka saavat uutuuslaitteen ovat Hong Kong, Indonesia, Singapore ja Filippiinit. Hieman myöhemmin seuraavat muut Aasian maat. Eurooppaan ja Lähi-itään puhelin saapuu ensi kuukauden puolella. Valitettavasti tarkkoja päivämääriä, puhumattakaan maakohtaisista päivämääristä ei kerrota.

Hintaa laitteella tulee suositusten mukaan olemaan 615 euroa tai 500 puntaa, mutta Suomessa esimerkiksi Verkkokauppa.com on listannut laitteen 649 euron hintaan. Ennakkotilaushintaan tosin kuuluu langaton latausteline. LG onkin julkaissut lataustelineestä alla nähtävän videon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.