Markkinoiden tyylikkäin aktiivisuusranneke? Withings esitteli Activitén

Manu Pitkänen

Markkinoiden tyylikkäin aktiivisuusranneke? Withings esitteli Activitén
Älyvaakoja, verenpainemittareita ja aktiivisuusrannekkeita kehittävä Withings on esitellyt uuden Activité-rannekkeen, joka on kenties tyylikkäin aktiivisuusrannekke mitä tähän mennessä on nähty. Valmistajan mukaan tuote on täysin sveitsiläistä tekoa ja nahkaremmitkin on valmistettu ranskalaisesta vasikannahasta.

Activité ilmoittaa ajan ja aktiivisuuden perinteisin mekaanisin keinoin, mutta laitteen sisuksista löytyy modernimpaa teknologiaa. Aktiivisuusrannekkeessa ei ole lainkaan nappuloita, kuten rannekelloissa usein on, vaan oikea aika synkronoidaan älypuhelimen kautta. Puhelimen kautta voi myös asettaa herätyskellon ilmoittamaan koska pitäisi ponkaista sängystä ylös tai valmistautua tulevaan tapahtumaan. Herätysajankohdan saa esiin aktiivisuusrannekkeesta näpäyttämällä kaksi kertaa kellotaulua.

Withingsin 390 dollaria maksava uutuuslaite osaa seurata kävely- ja juoksumatkan pituutta, kaloreita, unta (pituus ja syvyys) sekä uimista (vedenkestävä). Laite on yhteensopiva iOS-laitteiden kanssa ja se tukee Bluetooth LE -teknologiaa. Activité tulee myyntiin syksyllä ja se toimii CR2025-nappipariston voimalla vuoden ajan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A74 – hinta laskenut -45%

Oppo A74
297 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 538 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G (global) – hinta laskenut -24%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G (global)
378 € Hobby Hall
478 € CDON
610 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.