Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola esitteli Moto 360:n design-kilpailun voittajaksi valitun kellonäytön

Sami Koivunen

Motorola esitteli Moto 360:n design-kilpailun voittajaksi valitun kellonäytön
Toukokuun lopussa Motorola esitteli kilpailun, jossa osallistujien tuli suunnitella näyttö tulevaan Moto 360 -älykelloon. Kello esiteltiin virallisesti ensimmäistä kertaa eilen järjestetyssä Google I/O -tapahtumassa.

Moto 360:n valttina on ollut kilpailijoiden välttämä pyöreä muotoilu, joka antoi osallistujille monipuoliset mahdollisuudet mm. perinteisen kellonäytön hyödyntämiseen. Motorola kertoo blogissaan valitseneensa yhteensä 1300 osallistujan joukosta kymmenen finalistia, joiden joukosta yleisö sai valita suosikkinsa G+ -palvelun kautta suoritetun äänestyksen kautta.

Voittajaksi valikoitui David Pascual, joka saa suunnittelustaan palkinnoksi aikaisen version tulevasta Moto 360 -kellosta. Eilisen perusteella Moto 360 ei tällä hetkellä käytä kyseistä näyttödesignia, mutta kilpailun sääntöjen mukaan tämä saattaa muuttua jo lähitulevaisuudessa. Motorola piti myös oikeuden hyödyntää (tai olla hyödyntämättä) kaikkia kilpailuun lähetettyjä muita design-ehdotuksia.


Alla Pascualin esittämä ehkäpä toistaiseksi tyylikkäin älykelloissa nähty design.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja