Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asukselta tulossa edullinen Android Wear -älykello

Valtteri Ahonen

Asukselta tulossa edullinen Android Wear -älykello
TechCrunchin tietojen mukaan Asus on julkaisemassa syyskuun tienoilla Android Wearia hyödyntävän älykellon, joka kilpailee myös hinnassa.

Nimettömän lähteen tietojen mukaan kellon hinta tulee olemaan noin 100-150 dollarin tienoilla. Laitteesta tiedetään melko vähän, mutta siinä tulee olemaan AMOLED-näyttö.

Ilmeisesti kello olisi tarvittaessa saatu ulos myös aiemmin, mutta yhtiö ei lähteen mukaan halunnut turhaan kiirehtiä muutaman kuukauden takia, vaan mieluummin hioo laitteensa loppuun asti. LG:n G Watch -laitteesta esimerkiksi jätettiin sykemittari pois ilmeisesti juuri tiukan aikataulun vuoksi.

Asus on aiemmin kertonut kehittävänsä jonkinlaista eleohjausta älykelloihinsa, jotta pienen laitteen käyttäminen olisi helpompaa, mutta tämä tieto on peräisin ajalta ennen Googlen Android Wear -projektin lanseerausta. Ei siis ole aivan varmaa, onko eleohjaus edelleen tulossa ja jos, niin nähdäänkö sitä jo ensimmäisessä Asus-kellossa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja