Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ilouutinen Android-faneille: Tiedot Nexuksen kuolemasta ovat suuresti liioiteltuja

Manu Pitkänen

Ilouutinen Android-faneille: Tiedot Nexuksen kuolemasta ovat suuresti liioiteltuja
Googlen on huhuttu pyörittelevän ajatusta uudenlaisen Android Silver -ohjelman lanseerauksesta, missä yhtiö tukisi yhteistyökumppaneitaan sen oman vision mukaisten mobiililaitteiden julkaisemisesta. Ohjelman on kuviteltu korvaavan ensi vuodesta lähtien Nexus-hankkeen, jossa Google valitsee yhden valmistajan toteuttamaan visoimansa laitteen uuden Android-version julkaisun tueksi.

ReadWriten haastattelema Androidin kehitysjohtaja Dave Burke kuitenkin kumoaa huhut ja lupaa Nexus-ohjelmalle pitkää ikää. Hän ei suostu kommentoimaan Android Silveriä, mutta se ei kuulemma sulje Nexus-laitteita pois markkinoilta.

Burken mukaan Nexus-laitteet on suunniteltu ottamaan uudesta Android-versiosta kaiken hyödyn irti ja on tärkeä osa koko ohjelmistokehityksen totetusta.


HTC:n on povattu palaavan pienen tauon jälkeen Nexus-valmistajaksi 8,9-tuumaisella tabletilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja