Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Photoshop Express -sovellus tuli vihdoin Windows Phonelle

Manu Pitkänen

Photoshop Express -sovellus tuli vihdoin Windows Phonelle
Adobe on julkaissut vihdoin Photoshop Express -kuvanmuokkaussovelluksen Windows Phonelle. Sovellus tarjoaa perustason muokkaustyökalut ilmaiseksi, mutta edistyneempään käyttöön tarvittavat ominaisuudet saa auki pientä maksua vastaan (freemium).

Rajauksen, kierron ja punasilmäisyyden korjauksen lisäksi Photoshop Expressillä voi parantaa esimerkiksi kuvien kirkkautta ja kontrastia. Instagram-sukupolvelle on tarjolla myös 22 ilmaista filtteriä, joiden avulla kuviin saa lisättyä nopeasti näyttävyyttä. Mikäli valikoima ei tyydytä, niin Adobelta voi ostaa 2,99 dollarilla 20 filtterin Looks Packin.

Photoshop Express julkaistiin iPhonelle vuonna 2009 ja Androidille vuonna 2011.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja