Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa HTC:n Android-päivitykset

1
Matti Vähäkainu

Vuoto paljastaa HTC:n Android-päivitykset
HTC:n One-sarjan sekä muutamien muiden yhtiön älypuhelinten tulevien Android-päivitysten aikataulut ovat vuotaneet. Niistä selviää, että Android 4.4.4 saapuu M7:lle ja M8:lle.

Uusimmalla Sense 6 -käyttöliittymällä varustettu Android 4.4.4 saapuu One M7:n ja One M8:n lisäksi M8:n kaksois-SIM-versiolle, One Mini 2:lle, sekä One E8:lle. Kaksi ensiksi mainittua saavat päivityksen heinä-elokuusta ja kolme jälkimmäistä elo-syyskuussa.

M7 Dual SIM, One Max, One Mini, Butterfly S, Desire 816 ja Desire 610 jäävät Android 4.4.2:een. Arviot laitteiden päivityksestä Android L:ään tehdään loka-joulukuussa.

Vuotaja LlabTooFeR kertoo, että aikataulu ei ole lopullinen, vaan se voi aina lisätietojen valossa muuttua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

1

Mistäs nyt tuulee? Mistä lähtien HTC ja päivitykset ovat kuuluneet samaan lauseeseen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja