Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kimppakivan hakua iPhonella: 3nder julkaistu

1
Manu Pitkänen

Kimppakivan hakua iPhonella: 3nder julkaistu
Tinder on noussut nopeasti seuraa hakevien ihmisten suosioon. Siitä löytyy kuitenkin yksi perustuvaa laatua oleva rajoite: sovellus on suunniteltu yhdistämään kaksi seuraa hakevaa ihmistä. Uusi 3nder-sovellus paikkaa tätä puutetta mahdollistamalla kolmen ihmisen saattamisen yhteen – kaverien tai sukulaisten tietämättä.

Kesäkuun 26. päivä julkaistu 3nder on saatavilla vain iPhonelle, eli Android- tai Windows Phone -käyttäjiin sillä ei saa vielä yhteyttä. Sovellukselle on asetettu 17 vuoden ikäraja. 3nderin käyttäjiksi hyväksytään kaikki riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Sovellus hakee lähialueella olevat ihmiset sijaintitiedon ja Facebook-profiilien avulla. Kehittäjät lupaavat, että ohjelma kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä eikä sovelluksen käytöstä tule merkintöjä vaikkapa Facebook-seinälle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Tällaisista syntiin houkuttelevista ohjelmista ei pitäisi tehdä uutista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja