Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony vihjaa huomisesta julkistuksesta - luvassa selfie-optimoitu älypuhelin?

Sami Koivunen

Sony vihjaa huomisesta julkistuksesta - luvassa selfie-optimoitu älypuhelin?
Sony on julkaisemassa uutta älypuhelinta huomenna järjestettävässä tapahtumassa. Yhtiön Twitter-tilin tarjoaman vihjeen perusteella kyseessä on todennäköisesti selfie-kuvien ottoon optimoidun "selfie-puhelimen" julkaisu.

Pocketnow spekuloi tulevan älypuhelimen kantavan nimeä Xperia C3 ja sen odotetaan tulevan myyntiin maailmanlaajuisesti. Puhelimesta on vuodettu kuvia ja video, joiden perusteella C3:n näytöllä olisi kokoa vähintään viisi tuumaa ja etukamerasta löytyisi LED-salama.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.