Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Treenisovellukset iPhonelle

Manu Pitkänen

Treenisovellukset iPhonelle
Quantified self -ajattelu ja aktiivisuusrannekkeet elävät parhaillaan kulta-aikaa. Tämä näkyy laite-, ohjelmisto- ja palvelutarjonnan voimakkaana kasvuna. Elämme trendissä mukana ja listasimme muutamia kehuttuja iPhonelle suunniteltuja älypuhelinsovelluksia, jotka on tarkoitettu joko kuntoharjoitteluun tai oman aktiivisuuden seuraamiseen.

Kokosimme vastaavanlaisen listan myös Windows Phone -puhelimille.

Lista

Moves
Moves on suomalaistaustainen sovellus, joka toimii niin askelmittarina kuin muunakin kuljettuun matkaan perustuvien kuntosuoritteiden mittaajana. Sovellus tunnistaa paikat, joissa päivän aikana liikut ja merkitsee karttaan kulkemasi matkat. Koko päivän aktiviteetit esitetään havainnollistavana aikajanana.

Facebook osti Movesia kehittäneen ProtoGeon aiemmin tänä vuonna.Argus
Mikäli omien tietojen luovuttaminen Facebookin alaiselle yhtiölle mietityttää, niin yksi hyvä vaihtoehto Movesille on Argus. Se on monella tapaa samanlainen kuin Moves, mutta se sisältää lisäksi uutisvirran, jonka avulla pysyt ajan tasalla mitä ystäväsi syövät, miten he liikkuvat ja paljonko he nukkuivat viime yönä.

Sovellus mittaa automaattisesti juostun matkan pituuden, nopeuden, askeleiden määrän ja juoksumatkan korkeusvaihtelut. Lisäksi se osaa tarkkailla käyttäjänsä unta.

Cyclemeter
Cyclemeter on kokonaisvaltainen himopyöräilijöille suunniteltu sovellus. Se mittaa pyörälenkkiin liittyviä tietoja (matka, nopeus, korkeusvaihtelut jne.), minkä lisäksi yhteensopivan mittalaitteen avulla siihen voidaan syöttää pulssidataa. Tuloksena on liuta kiinnostavia graafisia esityksiä. Hear-toiminnon avulla sovellusta voi käskeä kertomaan tilannetietoja joko automaattisesti (ajan tai matkan perusteella) tai haluttaessa (kuulokkeiden kaukosäädin).

Endomondo Sports Tracker ja Sports Tracker
Sekä Endomondo että Sports Tracker ovat suosittuja kuntoilijoiden keskuudessa ja ne tekevät käytännössä samoja asioita kuin edellä mainitut ohjelmatkin.

FitStar
FitStar on virtuaalinen personal trainer -ohjelma, joka sisältää video-oppaita liikkeiden tekemiseen sekä ravitsemustietoa. Ohjelman sisällä on mahdollista luoda kaveriporukoita, joiden kanssa voi jakaa tietoja omista saavutuksista ja vaihtaa kokemuksia. Sovellus on ilmainen, mutta perustoimintoja laajemmista käyttöoikeuksista pitää maksaa.


Lift
Tavoitteelliseen harjoitteluun on tarjoalla Lift-niminen sovellus. Sovellukseen syötetään tavoite ja kerrotaan missä ajassa siihen tulisi yltää. Tämän jälkeen ohjelmalla pidetään kirjaa omasta edistymisestä. Lift nojaa vahvasti yhteisölliseen tekemiseen ja jokainen käyttäjä voikin kirjautua ennalta määritettyihin tavoiteryhmiin, joissa voi vaihtaa kokemuksia ja kannustaa kavereita.

The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout
Sovellus on suunniteltu kiireisille ihmisille, jotka haluavat pitää kunnostaan huolta, mutta eivät ehdi lähteä salille tai pitkille juoksulenkeille. Ohjelma sisältää pieniä treenisuorituksia, joita voidaan suorittaa päivittäisten rutiinien välissä.

BodySpace
Ellei lenkkeily ja askelten mittaaminen ole sinun juttusi, vaan viihdyt mieluummin salilla, niin BodySpace voi sopia sinulle. Ohjelmasta löytyy lihasryhmäkohtaisia treeniohjelmia ja video-oppaita.

StrongLifts 5x5
StrongLifts 5x5 on suunniteltu sovelluksen sisältämän treeniohjelman suorittamiseen. Ohjelma kertoo mitä ja millä painoilla salilla tulee treenata.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja