LG esitteli huippuluuri G3:n pikkuveljen

Matti Robinson

LG esitteli huippuluuri G3:n pikkuveljen
LG on esitellyt tänään LG G3 s -nimellä aiemmin huhutun puhelimen, joka kantaa virallisesti sekä nimeä LG G3 s että LG G3 Beat. Kyseessä on keskihintaluokan puhelin eli käytännössä heikommilla spekseillä ja hieman pienemmällä näytöllä varustettu älypuhelin.

Missään tapauksessa miniksi laitetta ei voida silti kutsua, sillä siitä löytyy peräti viiden tuuman kokoinen kosketusnäyttö, joka onkin keskihintaluokassa harvinaisempaa. Muutenkin lähes kaikki laitteen teknikka on kokenut muutoksia. Järjestelmäpiiri on keskihintaluokan Lumioistakin tuttu Snapdragon 400, resoluutio on suurestä näytöstä huolimatta 1280 x 720, RAM-muistia on 1 gigatavu, jne.

LG mainitsee G3 s:n tärkeimmiksi ominaisuuksiksi isoveljestäkin tutun laserilla toimivan automaattitarkennuksen, kameran yksinkertaisen toiminnot Touch & Shootin ja Gesture Shotin, oppivan Smart Keyboardin sekä muistikirjasovellus QuickMemo+:n. Ulkomuodot ovat tuttua G3:sta ja LG kertoo, että keskihintaluokkaan siinä on markkinoiden pienimmät näytön reunukset.LG G3 Beat julkaistaan Etelä-Koreassa huomenna perjantaina eli 18. päivä heinäkuuta. Eurooppaan laite saapuu LG G3 s -nimellä seuraavien viikkojen aikana. Hintatiedot selviää julkaisun yhteydessä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.