Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan iPhonen valmistus alkaa ensi viikolla

Manu Pitkänen

Seuraavan iPhonen valmistus alkaa ensi viikolla
Hon Hai aloittaa Applen 4,7-tuumaisen iPhone 6 -älypuhelimen valmistuksen ensi viikolla, uutisoi taiwanilainen Economic Daily News. Kesäkuun lopulla julkaisu kertoi Hon Hain käynnistävän maan suurimman massarekrytoinnin: Applen uusien laitteiden kokoonpanoon palkataan 100 000 työntekijää.

Bloomberg kertoi aiemmin iPhone 6:n kokoonpanon alkamisesta heinäkuun aikana. Vaikka uutistoimiston ja Economic Daily Newsin raportit ovat yhteneviä 4,7-tuumaisen iPhonen osalta, poikkeavat niiden tiedot 5,5-tuumaisen mallin kohdalla. Bloombergin mukaan isommankin mallin valmistus alkaisi heinäkuussa, mutta EDN:n sanoo massatuotannon alkavan sen kohdalla elokuun toisella viikolla.

Suunnitelmat kuitenkin elävät jatkuvasti, joten Bloombergin tiedot ovat saattaneet ehtiä jo vanhentua.

Myös Pegatron tulee ottamaan tuotantovastuuta uusissa iPhoneissa. Sen osuus jää kuitenkin Hon Haita selvästi pienemmäksi, joten sen ei tarvitse palkata kuin 10 000 uutta työntekijää.


IPhone 6:n tekniset ominaisuudet eivät ole vielä kovin tarkkaan tiedossa. Uusien mallien näyttöjen koot ovat tiedossa, minkä lisäksi näytön tarkkuuden kerrotaan olevan 1704x960 pikseliä. Designia ollaan ilmeisesti uudistamassa iPod touchin suuntaan. Lisäksi Apple käyttää uutta A8-järjestelmäpiiriä, joka on valmistettu TSMC:n 20 nanometrin tekniikalla.

Vielä ei tiedetä, aikooko Apple esitellä uudet iPhonet samaan aikaan vai järjestetäänkö malleille omat julkistustapahtumat. Joka tapauksessa Applella tulee olemaan tuotejulkistusten suhteen kiireinen syksy, sillä iPadistä ja iPad ministä odotetaan uusia versioita. Lisäksi yhtiön odotetaan esittelevän iWatch-laitteen. Apple päivittänee myös Mac-tietokoneet, vaikka Intelillä onkin ollut ongelmia Broadwell-piirien tuotannossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja