>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE:n älypuhelimet sisältävät tulevaisuudessa Google Now -launcherin vakiona

Sami Koivunen

ZTE:n älypuhelimet sisältävät tulevaisuudessa Google Now -launcherin vakiona
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja ZTE on kertonut Google Now -launcherin olevan tulevaisuudessa valmiiksi asennettuna kaikissa vähintään KitKat-tason käyttöjärjestelmän sisältävissä älypuhelinmalleissaan.

Päätöksellä ZTE pyrkii välttämään useilta valmistajilta nähtyjä kömpelöjä käyttöliittymiä ja sotkuisia valikkoja. GSM Arena kertoo päätöksen lukeutuvan lisäksi osaksi viime aikoina vallinnutta trendiä, jossa valmistajat pyrkivät pääsemään lähemmäs vakio-Android -kokemusta.

ZTE kertoo Google Now:n olevan ensimmäisen kerran sisällytettynä ensi viikolla Hong Kongissa debytoivassa Blade Vec 4G -älypuhelimessa, joka on jo aiemmin julkaistu Euroopassa ja Kiinassa. Päätös Now-launcherin sisällyttämisestä miellyttänee erityisesti Googlea, jonka palvelut ja toiminnot ovat Now-launcherin keskiössä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.