Galaxy Alphasta tulossa metallilla koristeltu Galaxy S5 mini

Manu Pitkänen

Galaxy Alphasta tulossa metallilla koristeltu Galaxy S5 mini
Vuoden alussa puhuttiin paljon QHD-näytöllisestä ja metallisesta Galaxy S5 Primesta, jonka piti olla Galaxy S5:n premium-versio. Tällaista Samsungilta ei olla kuitenkaan nähty.

Samsung esitteli kesäkuussa Korean markkinoille QHD-näytöllisen ja LTE-A-verkkoa tukevan Galaxy S5 -variantin, mutta sen kuoria ei ole valmistettu metallista. Puhelimen esittelyn jälkeen huhut keskittyivät metalliseksi luonnehdittuun Galaxy Alphaan, mutta julkaistujen tietojen ja kuvien perusteella se on varsin kaukana sellaisesta premium-puhelimesta, jollaista Samsungin väitettiin alun perin kehittävän.

SamMobilen mukaan Galaxy Alphassa metallia käytettäisiin vain puhelimen reunoissa ja takakuori on päällystetty tekonahalla. Kuvien perusteella on kuitenkin vaikea sanoa varmasti, että ovatko reunat oikeasti metallia vai metallilta näyttävää muovia. Näytön kuvaillaan olevan sama kuin Galaxy S III:ssa, mutta ei ole täysin selvää päteekö luonnehdinta näytön koon lisäksi myös resoluutiota (720p). Alphassa on lisäksi sormenjälkilukija ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa (ei muistikorttipaikkaa). Teknisesti siitä ei siis ole tulossa Galaxy S5 miniä kovinkaan paljoa ihmeellisempi laite – tämä riippuu tietysti prosessorivalinnasta.Galaxy Alphan saatavuus saattaa olla aluksi rajoitetuta, koska SamMobilen mukaan metallikuorten valmistajien kapasiteetti riittää vain miljoonaan laitteeseen kuukaudessa.


Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

vivo Y72 5G – hinta laskenut -29%

vivo Y72 5G
358 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 359 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.