Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG alkoi tehdä taas rahaa puhelimilla: G3:n myynti lähtenyt hyvin liikkeelle

Manu Pitkänen

LG alkoi tehdä taas rahaa puhelimilla: G3:n myynti lähtenyt hyvin liikkeelle
LG toimitti huhti-kesäkuun aikana yhteensä 14,5 miljoonaa älypuhelinta ja onnistui kääntämään kolmen neljänneksen ajan tappiolla kyntäneen puhelinyksikön voitolliseksi.

Korealaisvalmistajan puhelintoimitukset kasvoivat viime vuoden vastaavasta ajankohdasta 20 prosentilla ja edellisestä kvartaalista noin 17 prosenttia. Yhtiön mukaan uuden G3-lippulaivan myynti on lähtenyt hyvin liikkeelle, mutta ei kuvaile tämän tarkemmin puhelimen myyntiä. Tuloksesta käy kiittäminen myös uutta alemman hintaluokan L-mallistoa.

LG on vielä kaukana markkinakakkosena jo pitkään keikkuneesta Applesta, joka toimitti keväällä yhteensä 35 miljoonaa iPhonea. Toisaalta LG on mukavasti edellä Microsoftia, joka toimitti huhtikuun lopun jälkeen 5,8 miljoonaa Lumiaa (ekstrapoloituna Lumia-toimitukset Q2:lla: 7,9 miljoonaa Lumiaa).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.