Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden teknologian avulla puhelimien kamerat alkavat ymmärtää näkemäänsä

Manu Pitkänen

Uuden teknologian avulla puhelimien kamerat alkavat ymmärtää näkemäänsä
Googlen Project Tango -laitteiden teknologiatoimittajaksi päässyt Movidius esitellyt uuden sukupolven Myriad-konenäköpiirin, joka on suunniteltu varta vasten mobiililaitteille ja puettaviin laitteisiin.

Myriad 2 -piirin avulla voidaan parantaa monia nykyisin käytössä olevia kameraominaisuuksia, kuten automaattitarkennusta, HDR-kuvausta ja hämäräkuvausta. Sen avulla voidaan myös lisätä kameroihin täysin uudenlaisia piirteitä, kuten vaikkapa konenäköön perustuvaa sisätilapaikannus, 3D-skannaus/-mallinnus, kuvauskohteiden analytiikkaa ja 360 asteen panoramavideokuvaus. Luonnollisesti kaikenlaiset laajennettuun todellisuuteen perustuvat sovellukset tulevat myös mahdolliseksi Myriad 2:n avulla.

Noin puolisenttiä pitkästä ja leveästä on saatu niin vähävirtainen, että sitä voidaan hyödyntää kaupallisissa tuotteissa.

Movidius kertoo aloittavansa Myriad 2:n näytetoimitukset yhteistyökumppaneille elokuun aikana, joten teknologiaa hyödyntäviä kuluttajielle tarkoitettuja laitteita nähtäneen aikaisintaan ensi vuonna.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.