Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinassa protestoitiin Microsoftin irtisanomisaikeiden takia

Manu Pitkänen

Kiinassa protestoitiin Microsoftin irtisanomisaikeiden takia
Microsoftin puhelinyksikön Pekingin työntekijät ovat osoittaneet mieltä irtisanomisaikeiden takia, kertoo Reuters. Ohjelmistojätti kertoi heinäkuussa irtisanovansa noin 12 500 ennen Nokian matkapuhelimien parissa työskennellyttä työntekijää.

Microsoftin suunnitelmana on muuttaa 2 400 henkeä työllistävä Pekingin tutkimus- ja kehitysyksikkö paikalliseksi tukipisteeksi, minkä johdosta monet ovat menettämässä työpaikkansa. Sadat Pekingin yksikön työntekijät syyttivät mielenosoituksessa Microsoftia Nokian puhelinyksikön vihamielisestä valtauksesta. Tänään Pekingin työntekijät keskustelevat Microsoftin kanssa tulevista järjestelyistä.

Aiemmin tällä viikolla Kiinan viranomaiset ratsasivat Microsoftin neljä toimipistettä.

Microsoft aikoo lopettaa peruspuhelimien kehityksen kokonaan, minkä seurauksena Oulun toimipiste on tarkoitus lakkauttaa. Aiemmin Nokia oli hakenut säästöjä siirtämällä töitä Oulusta Pekingiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja