Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ja Samsung sopivat kaikki patenttiriidat Yhdysvaltojen ulkopuolella

Manu Pitkänen

Apple ja Samsung sopivat kaikki patenttiriidat Yhdysvaltojen ulkopuolella
Samsung ja Apple ovat päättäneet sopia patenttiriitansa Yhdysvaltojen ulkopuolisissa oikeusistuimissa. Miekat laitetaan tuppeen Australiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Saksassa, Alankomaissa, Britanniassa, Ranskassa ja Italiassa.

Sopu on merkki siitä, että yhtiöt alkavat hiljalleen kyllästyä riitelyyn ja haluavat jatkaa jo eteenpäin. Yhdysvaltojen ulkopuolella oikeusistuimien päätökset ovat olleet vaihtelevia, eikä kokonaisuutena niistä ole tulossa kummallekaan osapuolelle selvää hyötyä.

Yhtiöt eivät ole sopineet patenttien ristiinlisensoinnista, eivätkä ne ole luopumassa Yhdysvalloissa nostetuista kanteista. Apple on ollut kotimaassaan nostetuissa tapauksissa vahvoilla, joten sillä ei ole ollut mitään syytäkään yrittää sopia. Riitelyn seurauksena Apple on siirtänyt komponenttitilauksiaan pois Samsungilta, mikä on alkanut jo heijastua korealaisyhtiön tulokseen.Samsung on puhelimissakin tiukassa paikassa. Xiaomi meni jo Samsungin ohi Kiinassa ja Micromax hengittää niskaan Intiassa. Yhdysvalloissa Samsung taas ei ole onnistunut horjuttamaan Applen asemaa. Applen odotetaan julkistavan syksyllä uudet suurinäyttöiset iPhonet, mikä voi tarkoittaa pahaa iskua isoilla näytöillä menestynyttä Samsungia vastaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.