Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung järjestää Unpacked-tapahtuman 3. syyskuuta - luvassa huippujulkistus

Sami Koivunen

Samsung järjestää Unpacked-tapahtuman 3. syyskuuta - luvassa huippujulkistus
Korealaisjätti Samsung on odotetusti kertonut järjestävänsä Unpacked-julkistustilaisuuden 3. päivä syyskuuta. Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Berliinin IFA-messuilla, Pekingissä ja New Yorkissa.

Tänään tapahtumasta esitelty kutsu näkyy alla. Kuvan perusteella tapahtumassa esitellään hyvin todennäköisesti viime vuosien tapaan uusi Galaxy Note -puhelin.

Viimeisimpien kiinalaishuhujen mukaan Note 4:een odotetaan ainakin Snapdragon 805 -järjestelmäpiiriä, kolmea gigatavua RAM-muistia, 16 megapikselin ISOCELL-kameraa ja 5,5 tuuman näyttöä 2560 x 1440 pikselillä.

Tapahtumaa voi kutsun perusteella seurata yhtiön YouTube-kanavalta suorana lähetyksenä. Lisäksi Puhelinvertailu seuraa ja raportoi edellisvuosien tapaan julkistustilaisuuden tapahtumat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.