Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pian esiteltävä selfie-Lumia esiintyy vuotokuvissa

Manu Pitkänen

Pian esiteltävä selfie-Lumia esiintyy vuotokuvissa
Windows Phone Central on julkaissut valokuvia lähiaikoina julkistettavasta Lumia 730:stä ("Superman"). Aiemmin verkossa on julkaistu alumiinisilla kehyksillä varustetun Lumia 830:n ("Tesla") kuvia.

Stephen Elop esitteli vähän aika sitten molempia puhelimia Microsoftin sisäisessä esittelytilaisuudessa ja yhtiön matkapuhelinpomo Jo Harlow paljasti sisäisessä muistiossaan uusien puhelinmallien esittelyn koittavan pian, joten virallista tietoa Lumia 730:stä ja 830:stä ei tarvitse ilmeisesti kamalan kauaa odotella.

Lumia 730:n on tarkoitus brändätä selfie-puhelimeksi, koska siinä tavallista tarkempi etukamera. Yleensä puhelimien etukameroiden erotuskyky on liikkunut yhden ja kahden megapikselin tienoilla, mutta Lumia 730:een on isketty viiden megapikselin etukamera. Vastaavanlaiseen ratkaisuun on päädytty esimerkiksi HTC:n One (M8):ssa.


Windows Phone Centralin kuvissa näkyy, että Lumia 730:een on asennettu "Lumia Debian Red" -päivitys. Se on ilmeisestikin vähän aika sitten julkistettu Windows Phone 8.1 Update -päivitys, johon on lisätty hieman Lumia-ekstroja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja