Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvia vuoti: Onko tässä Samsungin Galaxy Note 4?

Manu Pitkänen

Kuvia vuoti: Onko tässä Samsungin Galaxy Note 4?
ZDNetin korealainen sisarsivusto aiheutti viime viikolla pöhinää Android-sivustoilla väittämällä Qualcomin Snapdragon 805 -järjestelmäpiirin olevan tulossa Galaxy Note 4 -puhelimeen, jonka Samsung ilmeisesti esittelee IFA-messujen aikaan 3. syyskuuta.

Vaikka juttua ei näytä enää löytyvän ZDNetin verkkosivuilta, ei väite tunnu kovin mahdottomalta tai edes yllättävältä. Snapdragon 805 ei ehtinyt keväällä esiteltyihin Android-lippulaivoihin, mikä antaa Samsungille mahdollisuuden yrittää tehdä Galaxy S5:n ja Galaxy Note 4:n välille teknisiä eroja järjestelmäpiiritasolla.
Snapdragon 805:tä Samsung käyttää jo Galaxy S5:n LTE-A-variantissa.

ZDNet Korean juttu väitti Samsungin neuvotelleen Qualcommilta tuntuvan alennuksen, minkä ansiosta korealaisyhtiö oli rohjentunut käyttää uutta piiriä Note 4:ssä.

Qualcomm on suunnitellut Snapdragon 805:n varta vasten laitteisiin, joilla katsotaan Ultra HD -sisältöä. Sirusta löytyy rautatason tuki Ultra HD -tasoisten HEVC-videoiden toistoon, neljä max. 2,7 GHz:n Krait 450 -ydintä ja Adreno 420 -grafiikkaohjain. Videoiden kuvanlaatua yritetään parantaa Hollywood Quality Video -nimisellä ratkaisulla.

GSMArena on julkaissut valokuvia Galaxy Note 4:ksi väitetystä laitteesta. Ulkonäöltään kuvissa esiintyvä laite on melko odotetunlainen. Kuvien perusteella puhelimesta löytyisi micro-USB 3.0 -portti, joka debytoi jo viimevuotisessa Galaxy Note 3:ssa.


Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja