Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvia vuoti: Onko tässä Samsungin Galaxy Note 4?

Manu Pitkänen

Kuvia vuoti: Onko tässä Samsungin Galaxy Note 4?
ZDNetin korealainen sisarsivusto aiheutti viime viikolla pöhinää Android-sivustoilla väittämällä Qualcomin Snapdragon 805 -järjestelmäpiirin olevan tulossa Galaxy Note 4 -puhelimeen, jonka Samsung ilmeisesti esittelee IFA-messujen aikaan 3. syyskuuta.

Vaikka juttua ei näytä enää löytyvän ZDNetin verkkosivuilta, ei väite tunnu kovin mahdottomalta tai edes yllättävältä. Snapdragon 805 ei ehtinyt keväällä esiteltyihin Android-lippulaivoihin, mikä antaa Samsungille mahdollisuuden yrittää tehdä Galaxy S5:n ja Galaxy Note 4:n välille teknisiä eroja järjestelmäpiiritasolla.
Snapdragon 805:tä Samsung käyttää jo Galaxy S5:n LTE-A-variantissa.

ZDNet Korean juttu väitti Samsungin neuvotelleen Qualcommilta tuntuvan alennuksen, minkä ansiosta korealaisyhtiö oli rohjentunut käyttää uutta piiriä Note 4:ssä.

Qualcomm on suunnitellut Snapdragon 805:n varta vasten laitteisiin, joilla katsotaan Ultra HD -sisältöä. Sirusta löytyy rautatason tuki Ultra HD -tasoisten HEVC-videoiden toistoon, neljä max. 2,7 GHz:n Krait 450 -ydintä ja Adreno 420 -grafiikkaohjain. Videoiden kuvanlaatua yritetään parantaa Hollywood Quality Video -nimisellä ratkaisulla.

GSMArena on julkaissut valokuvia Galaxy Note 4:ksi väitetystä laitteesta. Ulkonäöltään kuvissa esiintyvä laite on melko odotetunlainen. Kuvien perusteella puhelimesta löytyisi micro-USB 3.0 -portti, joka debytoi jo viimevuotisessa Galaxy Note 3:ssa.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja