Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ihmettä: Microsoft esitteli julkkisten seurantaan tarkoitetun iPhone-sovelluksen

Manu Pitkänen

Mitä ihmettä: Microsoft esitteli julkkisten seurantaan tarkoitetun iPhone-sovelluksen
Yhtiöltä, jolla on kädet syvällä mullassa big data -analytiikassa, pilvipalveluissa ja käyttöjärjestelmissä, ei välttämättä heti kohta odota julkkisten seurantaan suunniteltua sovellusta, mutta sellaisen Microsoft on joka tapauksessa julkaissut iPhonelle.

Snipp3tiksi nimetty ohjelma on saatavilla ainoastaan iPhonelle, joten sitä ei voi ladata edes Microsoftin omille Lumia-puhelimille. Viikonloppuna App Storeen ilmestyneelle sovellukselle ei pidetty julkaisuseremonioita eikä sen takia vaivauduttu laatimaan edes lehdistötiedotetta, joten Snipp3t itsessään tuskin on kovin korkealla Microsoftin prioriteettilistalla.

Sovelluksen ideana on tarjota käyttäjälle keskitetty aikajana tietyn seurantaan lisätyn julkkiksen ympärillä käytävästä julkisesta keskustelusta. Julkkiksen seuraajat voivat sovelluksen kautta kommentoida uutisia ja jakaa mielipiteitään faninsa edesottamuksista.

Ei ole vielä selvää mitä Microsoft haluaa sovelluksen avulla testata ja miksi se on kiinnostunut juuri julkkisten seuraamisesta. Kenties yhtiö testaa jotakin uutisten aggregointiin liittyvää algoritmia, jota on tarkoitus hyödyntää vaikkapa Bingissä tai jossakin uudessa palvelussa. Sovellus ei ole saatavilla suomalaisessa App Storessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja