Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple jahtaa klinikoita: Hakee HealtKitille laajempaa tukea

Manu Pitkänen

Apple jahtaa klinikoita: Hakee HealtKitille laajempaa tukea
Apple neuvottelee useiden yhdysvaltalaisten terveydenhoitolaitosten kanssa tämän vuoden WWDC:ssä esitellyn HealthKit-rajapinnan käyttöönotosta, kertoo Reuters. Uutistoimisto huomauttaa, että neuvottelut

Tieto ei ole järin yllättävä, sillä Apple paljasti jo HealtKitin esittelyn yhteydessä tekevänsä yhteistyötä Mayo Clinicin ja terveydenhuollon ohjelmistoja kehittävän Epic Systemsin kanssa. Applen mukaan Epic Systemsin MyChart-sovelluksen HealthKit-tuen ansiosta terveysalustaa voidaan hyödyntää ainakin noin 20 terveydenhoitolaitoksessa, kuten Mount Sinaissa, Cleveland Clinicissä ja Johns Hopkinsissa, joiden kanssa Apple käy Reutersin mukaan parhaillaan neuvotteluita. Kaiser Permanente testaa parhaillaan useampaa HealthKitiin perustuvaa sovellusta.
Apple on avannut neuvottelut myös Epic Systemsin kilpailijan, Allscriptsin, kanssa. Tavoitteena on lisätä HealthKit-tuki Allscriptin ohjelmistoihin, jotta lääkärit voisivat hyödyntää hoitosuosituksissaan mobiililaitteiden keräämää dataa.

Myös Google ja Samsung ovat esitelleet vastaavankaltaiset terveysalustaratkaisut, mutta kumpikaan yhtiöistä ei ole kertonut yhteistyöstä klinikoiden kanssa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja