Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei pihtaa tietoja, teaser-kuvassa uusi huippupuhletti?

Matti Vähäkainu

Huawei pihtaa tietoja, teaser-kuvassa uusi huippupuhletti?
Huawei on julkaissut hämärän kuvan tulevasta mobiililaitteesta, jonka alla komeilee päivämäärä 4. syyskuuta. Huaweilta odotetaankin syyskuun alussa, juuri ennen IFA-messuja uutta huippulaitetta.

MyDriversin mukaan kuvan siluetti kertoo itse laitteesta. Laitteen takaa loistava valo valaisee silhuetiksi numero seitsemää muistuttavan kuvion, joka lähteen mukaan olisi viittaus Ascend Mate 7:ään tai D7:ään. Huhujen mukaan yhtiö on yhdistänyt Mate- ja D-mallisarjat, jonka johdosta kyse ei olisikaan Mate 3:sta. Huhut kertovat myös, että yhtiössä on haettu sitä, että laite on parempi kuin Galaxy S6 tai iPhone 6.
Kuvasta ei sen kummemmin selviä laittein ulkoisista tai sisäisistä ominaisuuksista, mutta mikäli jälleen kerran huhuja on uskominen, niin tiedossa on suurta (mahdollisesti kuuden tuuman) Full HD- ja/tai QHD-kosketusnäyttöä, 2 gigatavua RAM-muistia sekä Huawein oma, huipputehokas Kirin 920 -järjestelmäpiiri. Voi olla tietysti myös mahdollista, että kyseessä on seitsemän tuuman näytöllä varustettu tablettilaite.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja