Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC tuo Onesta tutut sovellukset myös kilpailijoiden puhelimiin

Matti Vähäkainu

HTC tuo Onesta tutut sovellukset myös kilpailijoiden puhelimiin
HTC on kertonut aiemmin tuovansa sovelluskehityksensä helmiä myös muille Android-alustan puhelimille. Näin ollen esimerkiksi Samsungin puhelimella pääsisi käyttämään mm. HTC:n Zoea.

Nyt HTC on vahvistanut Recodelle, että sen Android-sovelluksen julkaistaan kaikille Android-laitteille. Ensimmäisten joukossa on Zoe, joka nähdään kilpailijoiden puhelimissa jo myöhemmin tällä viikolla.

Tunnetuimmista sovelluksista Zoe luo 30 sekunnin videoklippejä, jotka yhdistelevät ääntä, videota ja still-kuvia, ja Blinkfeed tarjoaa kotinäkymään yhdistetyn listauksen päivän tärkeimmistä uutisista ja muista tapahtumista. Blinkfeedin saapumisen aikataulua muihin laitteisiin ei ole vielä vahvistettu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja