Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 4:n julkaisua hehkutetaan jo Kiinassa

Manu Pitkänen

Galaxy Note 4:n julkaisua hehkutetaan jo Kiinassa
Samsung on aloittanut Galaxy Note 4 -älypuhelimen ennakkopromoamisen Kiinassa. Tulevaa tuotejulkistusta markkinoidaan kahden videon voimalla, mutta koska asialla on Samsung ja sen pohjaton markkinointibudjetti, näkyy kiusoittelukampanja myös Pekingin katukuvassa.

Samsungin laatimien mainosvideon päätähti on viime vuonna esitelty Galaxy Note 3, jonka väitetään pystyvän jopa korjaamaan riitojen aiheuttamat säröt ihmissuhteissa. Molempien videoiden lopussa huomautetaan Galaxy Note 4:n julkaisun koittavan pian. Samsungin viesti on siis käytännössä kuluttajille, että älkää ostako Galaxy Note 3:a, koska uudempi malli on tulossa.
Puhelimeen uumoillaan kovia speksejä, joita jotkut toivoivat jo keväällä markkinoille tulleeseen Galaxy S5:een. Indonesialainen erafone-verkkokauppa väittää Qualcomm-versiollisesta mallista löytyvän Snapdragon 805 -piiri. Kaupan mukaan puhelimen 5,7-tuumaisen näytön resoluutio on QHD-tasoa ja 16 megapikselin kameraa on terästetty optisella kuvanvakaimella.

Ensimmäiset valokuvat puhelimesta julkaistiin tällä viikolla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja