Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Flappy Bird saa jatkoa kopteripelillä: Sama peli käännettynä pystyyn

Matti Vähäkainu

Flappy Bird saa jatkoa kopteripelillä: Sama peli käännettynä pystyyn
Viime kevään tähdenlento mobiilipelirintamalla oli tietysti Flappy Bird. Pelinkehittäjä Dong Nguyenin paljon polemiikkia aiheuttanut klassikko saa nyt jatkoa uudella pelillä, joka jatkaa siitä mihin edeltäjä jäi. Touch Arcade on saanut kyseisen pelin kokeiluun.

Uuden pelin nimi on Swing Copters, ja vaikka nimi ei muistuta Flappy Birdiä, niin kyseessä on pitkälti sama peli. Tällä kertaa tosin liikkujana on heiluva kopteripäinen pikkumies ja kulkusuuntana ylöspäin. Tälläkin kertaa tarkoituksena on päästä palkkejen välistä eteenpäin, mutta entistään hankaloittamassa tehtävää on matkan varrella heiluvia vasaroita, joita täytyy niin ikään väistellä.

Tämä Dong Nguyenin taidonnäyte saapuu ladattavaksi 21. päivä torstaina ilmaisena ja sitä voi pelata myös mainosvapaana 99 sentin hintaan. Tässäpä videota pelistä, jota olet todennäköisesti jo päättänyt rakastaa tai vihata – todennäköisesti vihata.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja