Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti Windows-version One-lippulaivasta

Manu Pitkänen

HTC julkisti Windows-version One-lippulaivasta
HTC:n edellisen Windows Phone -pohjaisen puhelimen julkistuksesta on kulunut jo noin kaksi vuotta – syystäkin on epäilty taiwanilaisyhtiön sitoutuneisuutta Microsoftin mobiilialustaan. Pitkän odottelun jälkeen HTC on kuitenkin hypännyt Microsoftin kelkkaan uudelleen esittelemällä Windows Phone -version keväällä markkinoille tulleesta One (M8):sta.

HTC One (M8) for Windows -nimen saanut puhelin kunnioittaa tekniikkansa osalta hyvin pitkälle esikuvaansa. Paketista löytyy niin viiden tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 801 -suoritin, neljän megapikselin Ultrapixel-kennolla varustettu Duo Camera kuin eteenpäin suunnatut BoomSound-kaiuttimetkin. Puhelin toimitetaan uusimmalla Windows Phone 8.1 Updatella varustettuna, joten sovelluksai voi organisoida aloitusnäytölle omiin kansioihinsa.
Lisäksi Android-mallin yhteydessä esitelty Dot View -kuoret toimivat Windows-versiossakin. Puhelimeen on ladattu myös BlinkFeed, mutta se toimii lähinnä omana sovelluksenaan eikä ole yhtä tungetteleva kuin Androidissa.

Puhelin tulee myyntiin Yhdysvalloissa teleoperaattori Verizonin kautta. Vielä ei ole selvää saapuuko puhelin kansainvälisille markkinoille.Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja