Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn uusin keskisarjan luuri kehuskelee vedenkestävyydellään

Juha Tuppi

Sonyn uusin keskisarjan luuri kehuskelee vedenkestävyydellään
Sony julkisti tänään uuden Xperia-sarjan puhelimen, jonka kehutaan olevan "kaikille sopiva vedenkestävä älypuhelin".

Tuorein lisäys Sonyn älypuhelinperheeseen on nimeltään Xperia M2 Aqua, joka nimensä mukaisesti on päivitetty versio japanilaisvalmistajan keskihintaluokan Xperia M2 -älypuhelimesta. Sony Mobile-blogissa julkaistun lehdistötiedotteen perusteella laitteesta löytyy muun muassa Qualcommin neliytiminen 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -prosessori, 4,8 tuuman qHD-näyttö, kahdeksan megapikselin pääkamera ja 2 300 milliampeeritunnin akku. Lisäksi puhelimeen on pakattu gigatavun verran keskusmuistia sekä kahdeksan gigaa tallennuskapasiteettia, joka on laajennettavissa microSD-muistikortilla.

Kuten yllä näkyy, Xperia M2 Aqua ei vaikuta poikkeavan laitteistotiedoiltaan Xperia M2:sta. Laitteen varsinainen koukku onkin sen IP65/68-sertifikaatti, jota Sony luonnehtii "maailman parhaaksi pölyn- ja vedenkestävyystasoksi keskitason hintaluokan puhelimissa". Puhelimen luvataan selviytyvän puolen tunnin mittaisista vedenalaisista kuvaussessioista jopa 1,5 metrin syvyydessä.


Sony Xperia M2 Aquan pitäisi saapua Euroopan markkinoille syksyn aikana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja