Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Siirrä puhelimella isoja tiedostoja ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä: WeTransfer

Manu Pitkänen

Siirrä puhelimella isoja tiedostoja ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä: WeTransfer
Tiedostojen säilömiseen ja siirtämiseen on olemassa lukuisia pilvipalveluita, mutta uusia yrittäjiäkin tunkee alalle jatkuvasti. Yksi kohtalaisen tuoreista yrittäjistä on WeTransfer, joka lupaa siirtää maksimissaan 10 gigatavun kokoisia tiedostoja ilman rekisteröitymispakkoa.

WeTransferin kotisivuilta löytyy web-lomake, jonka kautta voi lähettää korkeintaan kahden gigatavun tiedostoja tuttaville. Mikäli web-sivun kautta haluaa lähettää isompia (max 10 GB) tiedostoja, tulee käyttäjän tilata 10 euroa kuukaudessa maksava Plus-jäsenyys.
Jos ei halua maksaa Plus-jäsenyydestä, voi kaikkein suurimmat (max. 10 GB) tiedostot siirtää ilmaiseksi Androidille ja iPhonelle julkaistujen mobiilisovellusten avulla. Tiedostojen siirtoon tarvitaan tiedoston ja sovelluksen lisäksi sinun sähköpostiosoite ja vastaanottajan sähköpostiosoite. Tiedoston kylkeen voi myös naputella lyhyen viestin.

Sillä välin kun tiedostot lataantuvat verkkoon käyttäjä voi ihastella ruudulla näkyviä komeita taustakuvia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja