Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä edullisempi versio lippulaiva G3:sta

Matti Vähäkainu

LG:ltä edullisempi versio lippulaiva G3:sta
LG on esitellyt tänään uuden version lippulaivamalli G3:sta. Jo aiemmin vuotanutta LG G3 Stylusta tullaan esittelemään ensi kuun alussa Berliinissä järjestettävillä IFA-messuilla.

Uutuus on saanut nimensä isoveljeltä lähinnä ulkonäkönsä puolesta. Tekniikan perusteella kaksikolla ei ole hirmuisesti yhteistä. Stylus-kynällä varustettu edullisempi versio ei sisällä esimerkiksi G3:n huipputarkkaa QHD-kosketusnäyttöä (2560x1440) tai huipputehokasta Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä. Akkukapasiteetti on kuitenkin säilytetty kunniotettavassa 3000 milliampeeritunnissa.

Huipputekniikan sijaan Stylus-mallissa on tyytyminen monta kertaa epätarkempaan, mutta samankokoiseen (5,5") qHD-näyttöön (960x540), huomattavasti tehottomampaan 1,3 gigahertsin neliydinsuorittimeen sekä puoleen tallennustilasta (8 vs 16 GB). RAM-muistia on niin ikään vain gigatavu, painoa ja kokoa selvästi enemmän, etukamera epätarkempi ja mm. NFC- ja infrapuna-yhteydet puuttuvat. Käyttöjärjestelmä on Android 4.4.2 KitKat.Luonnollisesti LG G3 Stylus tulee olemaan huomattavasti halvempi. Laite on suunnattu erityisesti Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Venäjälle, Lähi-itään ja Aasiaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja