Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asukselta ZenWatch-älykello

Valtteri Ahonen

Asukselta ZenWatch-älykello
Asus on vihdoin julkaissut Android-tuoteperheeseen kuuluvan ZenWatch-älykellon.

Android Wearia tukeva älykello ei ole pyöreä kuten markkinoiden ehkä odotetuimmat mallit, mutta muotoiluun on silti selkeästi panostettu. Kellon ruostumattomasta teräksestä muotoillut kulmat ovat voimakkaasti pyöristetyt ja 1,63" (320x320) AMOLED-näytön päällä on kaareva Gorilla 3 -lasi. Ranteessa kello pysyy nahkaisella remmillä.

Kellossa on 1,2 GHz Snapdragon 400 -prosessori ja 512 MB muistia. Sisäinen tallennustila on 4 GB. 1,4 Wh:n akun kestävyyttä ei kommentoida, mutta lataamiseen käytetään microUSB-väylää. Laite on IP55-luokiteltu.

Kellolle on lyöty 199 euron hintalappu. Ylipäätään myyntiin kelloa odotetaan viimeistään vuoden viimeisen neljänneksen alussa. Laitteen saapuminen Suomeen ainakaan kovin nopeasti ei näytä todennäköiseltä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja