Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ihanan halpaa: Toshiba esitteli superedullisen tabletin

Manu Pitkänen

Ihanan halpaa: Toshiba esitteli superedullisen tabletin
Toshiba on esitellyt äärimmäisen edullisen Windows-tabletin. Seitsemän tuumaisen taulutietokoneen voimanlähteenä käytetään Intelin neliytimistä Atom-suoritinta ja sen hinta on karvan verran alle 120 dollaria.

Alhaisesta hinnasta huolimatta Toshiba on pitänyt tabletin varustelutason kohtalaisena. Pienen näytön resoluutio on 1024x600 pikseliä (16:9) ja tallennustilaa on 16 gigatavua (muistikorttipaikka, teratavu OneDrive-tilaa). Etu- ja takakamerakin löytyvät kokonpanosta. Atom-suorittimen kanssa suorituskyvystä vastaa gigatavu keskusmuistia.

Encore Minin hinnan on mahdollistanut Microsoftin keväinen ilmoitus antaa Windows ilmaiseksi laitevalmistajille kaikkiin alle yhdeksäntuumaisiin laitteisiin.

Ainakaan vielä Encore Miniä ei näy Toshiban Euroopan alueen verkkosivuilla, eikä sen mahdollista eurohintaakaan paljastettu lehdistötiedotteessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.