Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn uusi aktiivisuusranneke toimii myös kaukosäätimenä

Manu Pitkänen

Sonyn uusi aktiivisuusranneke toimii myös kaukosäätimenä
Tämän vuoden alussa CES-messuilla ja nyt IFA-messuilla tuskin oli läsnä yhtiötä, jolla ei olisi esillä jotakin puettavaan teknologiaan liittyvää. Näin ollen Sonykin on esitellyt maailmalle uusia ranteeseen kiinnitettäviä laitteita.

Lava-aikaa Sonyn tilaisuudessa sai aktiivisuusranneketuoteperheeseen sijoittuva SmartBand Talk. SmartBand Talk seuraa käyttäjänsä aktiivisuutta ja tallentaa niitä Lifelog-nimiseen palveluun. Vedenkestävästä rannekkeesta löytyy myös viestinnällisiäkin ominaisuuksia mikrofoni ja kaiutin, joten sen avulla voi käydä myös puhelinkeskusteluja. 160 euroa maksavassa rannekkeessa on pieni e-ink-näyttö, joka ei syö akkua heti tyhjäksi (akkukesto kolme päivää).

The Vergen mukaan ranneketta voisi käyttää myös kaukosäätimenä. Ranneke voi esimerkiksi käskeä toista laitetta aloittamaan tai lopettamaan musiikin soiton sormen napsautuksesta.

Jos urheileminen ei ole pääasiallinen syy pitää uutta tekniikkaa ranteessa, niin Sonylla on tarjolla myös täysiverinen Android Wear -alustaan perustuva Smartwatch 3 -älykellokin. Siinä on transflektiivinen LCD-näyttö (320x320 px), neljä gigatavua tallennusmuistia ja 420 milliampeeritunnin akku. Näyttö on mahdollista irrottaa hihnasta, joten 230 euroa maksavan älykellon ulkonäköä voi halutessaan kustomoida oman fiiliksen mukaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja