Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

64-bittiset älypuhelimet tulevat: HTC esitteli Desire 820

Manu Pitkänen

64-bittiset älypuhelimet tulevat: HTC esitteli Desire 820
Kilpailu kovenee kovenemistaan edullisissa ja keskihintaisissa älypuhelimissa, mikä on tietysti vain hyvä asia, koska sen ansiosta puhelimista tulee entistä kyvykkäämpiä ja edullisempia. HTC aloitti tuotemallistonsa päivittämisen elokuun lopussa 64-bittiseen aikaan Desire 510:n myötä ja nyt yhtiö uudistaa mid-range-tarjontaansa Desire 820:llä.

Desire 820:n on HTC:n mukaan suunniteltu puolisen vuotta sitten esitellyn Desire 816:n korvaajaksi. Puhelimet eroavat toisistaan erityisesti prosessorin suhteen, sillä Desire 820:ssä käytetään uusia 64-bittistä laskentaa tukevia kahdeksanytimisiä Snapdragon 615 -suorittimia. HTC lupasi puhelimen saavan myöhemmin syksyllä päivityksen 64-bittiseen Android L:ään.

Uudessa Desiressä käytetään samanlaista värikästä polykarbonaattikuorta kuin 816-mallissakin. Näyttö (5,5", 720p) ja pääkamerakin (13 Mpix) ovat pysyneet samoina. Sen sijaan etukamera on päivitetty kahdeksan megapikselin kennoon, keskusmuistia on lisätty puolen gigatavun verran (yht. 2 GB) ja tallennustilan määrä on tuplattu 16 gigatavuun.Desire 820 tulee saataville eri puolilla maailmaa syyskuun loppuun mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.