Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple palkkasi maailmankuulun suunnittelijan

Manu Pitkänen

Apple palkkasi maailmankuulun suunnittelijan
Apple on palkannut maailmankuulun suunnittelijan Marc Newsonin riveihinsä, kertoo Vanity Fair. Newson on tunnetusti Applen designjohtaja Jony Iven läheinen ystävä ja kaksikko on tehnyt muutamia yhteisiä suunnitteluprojekteja, joita on myyty muun muassa hyväntekeväisyyshuutokaupoissa.

Vanity Fairin tietojen mukaan Ive ja Newson ovat tehneet yhdessä suunnittelutöitä Applellekin viimeisen vuoden aikana. Näistä töistä julkaisu ei osaa sanoa enempää, mutta kenties ne liittyvät tavalla tai toisella iWatchiin.

Newson on suunnitellut kelloja Ikepodille sekä Jaeger-LeCoultrelle (Atmos 561 ja Atmos 566). Newsonin suunnittelemia kelloja voi ihastella hänen verkkosivujensa kautta.

Apple on reilun vuoden aikana palkannut muutamia avainhenkilöitä teknologiasektorin ulkopuolelta, muun muassa Yves Saint Laurent'n toimitusjohtajan Paul Deneven, Burberryn toimitusjohtajan Angela Ahrendtsin, Niken Innovation Kitchenin johtajan Ben Shafferin. Beats-kaupan myötä Applen rivit täydentyivät myös Dr. Drellä ja Jimmy Iovinella. Luksustuotteita valmistavan LVMH:n TAG Heuer -kellobrändin myyntijohtaja Patrick Pruniaux on niin ikään siirtynyt Applelle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja