Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lupaa lahjoittaa päärynän jokaista Apple-twiittiä kohden

Manu Pitkänen

Samsung lupaa lahjoittaa päärynän jokaista Apple-twiittiä kohden
Apple hallitsee tämän illan ja todennäköisesti lähiviikkojenkin teknologiamedioiden uutisvirtaa, joten sen kilpailijat joutuvat keksimään varsin luovia tapoja päästä ihmisten huulille ja otsikoihin.

Esimerkiksi Samsungin Belgian osasto on luvannut jakaa huomenna Bruxelles-Nordin rautatieasemalla ilmaisen päärynän kutakin #aPearForAnApple-hastagillä varustettua twiittiä kohden. Mitä enemmän #aPearForAnApple-twiittejä tahkotaan Applen julkistustilaisuuden aikana, sitä enemmän päärynöitä on jaossa.
Päärynäteemaiset twiitit Applen tilaisuuden aikana ovat tietysti pientä kettuilua "omenayhtiötä" kohtaan, mutta asialla on vakavampikin ulottuvuus. Ukrainan kriisin myötä syntynyt kauppasota Euroopan ja Venäjän välillä on iskenyt muun muassa belgialaisiin päärynänkasvattajiin, joten Samsungin tempaus ostaa hedelmiä ja jakaa niitä ilmaiseksi ihmisille helpottaa ainakin hieman viljelijöiden ahdinkoa.

Belgialaiset ovat yrittäneet saada kotimaan päärynänkulutusta kasvuun #ShareAPear- ja #ToffePeer-hashtagkampanjoilla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja